Aloe After Sun lapte dupa plaja pentru copii

Aloe After Sun lapte dupa plaja pentru copii

49,00 RON
cu TVA
Cantitate

Gratie gelului de Aloe Vera, vitaminei E, uleiului de migdale dulci si a altor ingrediente terapeutice, produsul Aloe After Sun sustine sanatatea pielii si o ajuta sa se calmeze in urma expunerii la soare. 

Descrierea generala a produsului Aloe After Sun lapte dupa plaja pentru copii.

O expunere indelungata la soare poate cauza arsuri sau iritatii la nivelul pielii copilului dumneavoastra, acestea oferind o senzatie de disconfort. Equilibra va ofera un produs ce poate ajuta la ameliorarea lor si la calmarea pielii copilului dumneavoastra, prin utilizarea produsului Aloe After Sun lapte dupa plaja pentru copii.

Prin includerea unor ingrediente pe baza de plante in cadrul formulei Aloe After Sun, acest produs actioneaza in mod terapeutic asupra pielii, prin reducerea inflamatiilor si ameliorarea arsurilor cauzate de soare. De asemenea, Aloe After Sun are efecte antiseptice, cicatrizante si emoliente.

Beneficiile oferite pielii, in urma aplicarii Aloe After Sun lapte dupa plaja pentru copii:

- Aplicand produsul Aloe After Sun pe piele, acesta are capacitatea sa calmeze pielea ce a fost expusa la razele soarelui, hidratand-o;
- Produsul Aloe After Sun lapte dupa plaja pentru copii, poate ameliora arsurile solare sau pielea inrosita;
- Gratie ingredientelor naturale din compozitia sa, Aloe After Sun are posibilitatea sa amelioreze inflamatiile de la nivelul pielii;- 
- Poseda proprietati antiseptice, cicatrizante, emoliente si nutritive la nivelul pielii;
- Aloe After Sun lapte dupa plaja pentru copii, ajuta la sustinerea elasticitatii pielii;
- Poate ameliora intepaturile de insecte;
- Avand in compozitia sa ingrediente benefice, produsul Aloe After Sun sustine sanatatea pielii copilului dumneavoastra, ce poate fi afectata de radicalii liberi. 

Compozitia de ingrediente regasita in Aloe After Sun lapte dupa plaja pentru copii:

Uleiul esential de lemongrass inclus in formula Aloe After Sun, are capacitatea de a ameliora intepaturile de insecte. In plus, uleiul de lemongrass poseda proprietati antiseptice, impiedicand agravarea ranilor sau taieturilor de la nivelul pielii.

- Aloe After Sun beneficiaza de actiunile terapeutice ale Gelului Aloe Vera, fiind capabil sa amelioreze arsurile cauzate de soare si este bogat in antioxidanti, ce pot ajuta la promovarea procesului de refacere al pielii. De asemenea, gelul Aloe Vera poseda actiuni antiinflamatorii, fiind un bun adjuvant in ameliorarea inflamatiilor.

- Vitamina E este un antioxidant cu proprietati multiple la nivelul pielii, iar includerea sa in produsul Aloe After Sun face din acesta un adjuvant in lupta contra radicalilor liberi, sustine hidratarea pielii si sustine procesul de refacere al pielii dupa arsurile solare.

- Aloe After Sun are in compozitia sa Ulei de migdale dulci, ce ajuta la sustinerea sanatatii pielii si poseda factor de protectie natural impotriva razelor soarelui.

Extractul din flori de musetel din cadrul produsului Aloe After Sun, contribuie la calmarea pielii afectate de arsurile solare, ajuta la intensa hidratare a acesteia si imbunatateste elasticitatea sa.

Mod de utilizare a produsului Aloe After Sun lapte dupa plaja pentru copii.

Se recomanda aplicarea unei cantitati considerabile de Aloe After Sun la nivelul pielii copilului dumneavoastra, dupa ce aceasta a fost expusa la soare. Se va aplica prin masaj delicat, dupa ce pielea este spalata si curata, de preferat dupa dus, pana ce Aloe After Sun se absoarbe in piele.

Produsul Aloe After Sun nu are in compozitia sa petrolati, parabeni sau coloranti, fiind potrivit pentru pielea sensibila a copilului dumneavoastra.

EQUI47

Fisa tehnica

Forma de prezentare
Tub crema
Gramaj
150 ml