Valeriana - relaxare si somn usor - Equilibra

Valeriana - relaxare si somn usor - Equilibra

32,00 RON
cu TVA
Cantitate

Supliment natural 100% pe baza de extract de rizomi de valeriana. Valeriana - Equilibra este deticat pentru imbunatatirea calitatii somnului si ajuta la relaxarea intregului organism.

Prezentarea generala a suplimentului alimentar Valeriana.

Produsul Valeriana este un supliment ce se bazeaza pe actiunile benefice ale extractului din radacina de valeriana. Prin includerea acestui ingredient in formula produsului Valeriana, acesta ajuta la reducerea starilor de anxietate, la controlul stresului si sustine un somn odihnitor si liistitor.

Datorita unui ritm de viata agitat si a numeroaselor situatii cu care ne confruntam in fiecare zi, organismul nostru este supus unor numeroase presiuni si de aici apar starile de anxietate si stres continuu. Prin administrarea suplimentului Valeriana, puteti sustine o calitate buna a vietii dumneavoastra zilnice si puteti actiona asupra managementului stresului.

In plus, produsul Valeriana va ajuta sa obtineti un somn fara intreruperi si sa va treziti dimineata odihniti si plini de viata.

Beneficiile obtinute in urma administrarii suplimentului Valeriana:

- Suplimentul alimentar Valeriana ajuta la ameliorarea anxietatii si starilor nervoase;
- Produsul Valeriana ofera organismului dumneavoastra un somn odihnitor si un sentiment revigorant dimineata;
- Valeriana este un bun adjuvant in cadrul capacitatii de concentrare;
- Ofera efecte calmante la nivelul organismului dumneavoastra;
- Suplimentul Valeriana ajuta la echilibrarea nivelului de hormoni responsabili pentru stres;
- Gratie extractului de valeriana, acest produs poate creste concentrarea, memoria si activitatea neurala;
- Imbunatateste managementul stresului, mentinand o calitate a vietii optima.

Compozitia produsului Valeriana:

- Extractul de Valeriana pe care il regasim in cadrul formulei suplimentului alimentar Valeriana, este utilizat pe scara larga si este respectat de medici, gratie efectelor sale sedative si a capacitatii sale de a ameliora starile de anxietate. Ca substanta sedativa, valeriana poate fi utila in cazul persoanelor ce sufera de tulburari de somn, precum insomnia sau modele de somn intrerupte in mod constant. 

Una dintre cele mai populare utilizari ale radacinei de valeriana este reducerea anxietatii si a stresului. Acest ingredient are calitati naturale calmante si sedative, datorita unor acizi si uleiuri volatile din cadrul radacinei sale, ajutand oamenii sa se calmeze si sa se concentreze, mai degraba decat sa se simta coplesiti. De asemenea, prin administrarea suplimentului Valeriana puteti beneficia de claritate mentala si poate elimina sentimentele de depresie.

Hiperactivitatea reprezinta o problema majora in contextele educationale si publice. Prin administrarea suplimentului Valeriana, puteti actiona prin calmarea acelor simptome hiperactive si permite utilizatorilor sa se concentreze, reducand, de asemenea, hormonii de stres.

Multi oameni iau suplimente pe baza de valeriana ca stimulator ai creierului, acestea avand capacitatea de a sustine memoria si o capacitate de concentrare optima.

Oamenii de stiinta au descoperit ca radacina de valeriana creste cantitatea de substanta chimica numita acid gama-aminobutiric la nivelul creierului. De asemenea, acest acid ajuta la reglarea celulelor nervosae si calmeaza starile de anxietate. 

Mod de administrare a suplimentului Valeriana.

Se recomanda administrarea unei doze de un comprimat pe zi din cadrul produsului Valeriana, de preferat seara, inainte de a va culca. In situatia in care experimentati stari de agitatie pe parcursul zilei, puteti administra capsula de Valeriana, doar sa retineti ca nu este indicat condusul dupa administrarea sa.

Atentie! Nu se recomanda administrarea suplimentului alimentar Valeriana de catre femeile insarcinate sau cele aflate in perioada de alaptare.

EQUI27

Fisa tehnica

Doza profilactica
1 capsula
Doza terapeutica
2 capsule
Forma de prezentare
30 capsule
Gramaj
15 gr