Urinelle Cranberry- pentru infectii urinare - Equilibra

Urinelle Cranberry- pentru infectii urinare - Equilibra

47,00 RON
cu TVA
Cantitate

Urinelle - Equilibra este un supliment pe baza de extact de afin american (merisor). Acesta este indicat ca adjuvant in afectiuni renale precum cistita, nefrita sau uretrita datorita efectului sau antibacterian.

Descrierea suplimentului alimentar Urinelle Cranberry.

Produsul Urinelle Cranberry este un supliment alimentar natural, gratie extractelor din fructe si substante nutritive ce alcatuiesc compozitia sa. Urinelle Cranberry se recomanda in cazul pacientilor ce sufera de infectii urinare, sustinand buna functionare a tractului urinar si combaterea unor astfel de probleme de la nivelul acestuia.

Daca ati avut vreodata o infectie a tractului urinar, stiti cat de inconfortabila poate fi, de aceea unii oameni se adreseaza strategiilor naturale, cum este si cazul suplimentului Urinelle Cranberry. Un remediu tipic pentru prevenirea unor astfel de infectii este D-manoza, un tip de zahar regasit  in cadrul unor fructe.

Formula speciala a suplimentului Urinelle Cranberry contine proantocianidine ce prezinta o catena scurta, titrate prin utilizarea unor procedee speciale, determinand un impact rapid la nivelul tractului dumneavoastra urinar.

Actiunile benefice oferite organismului in urma administrarii produsului Urinelle Cranberry:

- Suplimentul alimentar Urinelle Cranberry este un adjuvant in buna functionare a tractului si cailor dumneavoastra urinare.
- Sustine un proces corespunzator al drenarii lichidelor corporale;
- Urinelle Cranberry are capacitatea de a lupta impotriva infectiilor urinare ce se pot dezvolta;
- Poseda actiuni antibiotice asupra organismului, gratie ingredientelor sale naturale;
- Suplimentul alimentar Urinelle Cranberry amelioreaza mictiunile frecvente si usturimea in momentul urinarii;
- Gratie D-manozei din suplimentul Urinelle Cranberry, acesta poate lupta impotriva bacteriei E.coli;
- Urinelle Cranberry prezinta proprietati antioxidante asupra organismului.

Ingredientele din compozitia suplimentului Urinelle Cranberry:

- D-manoza din compozitia suplimentului Urinelle Cranberry este un tip de zahar prezent in compozitia unor numeroase fructe, ce actioneaza benefic in prevenirea infectiilor urinare. Intr-un studiu de laborator publicat in revista PLoS One in 2006, oamenii de stiinta au demonstrat ca D-manoza poate ajuta la stoparea E. coli, tipul de bacterii responsabile pentru marea majoritate a infectiilor urinare.

- Extractul uscat din fructe de afin inclus in formula speciala a produsului Urinelle Cranberry, contribuie la prevenirea infectiilor urinare. Gratie proantocianidinelor de tip A din compozitia acestor fructe si a antioxidantilor puternici, ce fac din suplimentul Urinelle Cranberry un produs care sa nu permita bacteriile sa se ataseze de peretii vezicii urinare. 

- Proantocianidinele titrate din compozitia suplimentului Urinelle Cranberry ajuta la reducerea invazivitatii bacteriei E. coli la nivelul tractului urinar. Aceasta actiune a sa poate ajuta la reducerea riscului de infectii urinare.

Mod de administrare a suplimentului alimentar Urinelle Cranberry.

Se recomanda administrarea unei doze de 1-2 plicuri/zi din cadrul suplimentului alimentar Urinelle Cranberry. Se va consuma produsul direct prin dizvolvarea acestuia la nivelul cavitatii bucale, de preferat administrat la 30 minute dupa masa. Pentru a beneficia de efectele maxime ale suplimentului Urinelle Cranberry se va administra o doza de 2 plicuri in primele 2-3 zile de tratament si apoi se va continua cu doza de 1 plic.

Atentie! Nu se recomanda administrarea produsului Urinelle Cranberry de catre femeile insarcinate sau copii.

Se va consuma o cantitate ridicata de lichide pe parcursul administrarii suplimentului Urinelle Cranberry.

EQUI22

Fisa tehnica

Doza profilactica
1 pliculet
Doza terapeutica
2 pliculete
Forma de prezentare
12 pliculete
Gramaj
24 gr