Rhodiola + Imperico con Magnesio - Equilibra

Rhodiola + Imperico con Magnesio - Equilibra

50,00 RON
cu TVA
Cantitate

Rhodiola - Equilibra este un supliment natural pe baza de Rhodiola, sunatoare si magneziu ce ajuta la ameliorarea starilor de oboseala sau stres. Produsul ajuta la revigorarea si cresterea energiei intregului organism.

Prezentarea suplimentului alimentar Rhodiola + Iperico con Magnesio.

Rhodiola + Iperico con Magnesio este un produs ce mentine buna functionare a sistemului nervos, oferindu-i corpului energia necesara pentru intreprinderea activitatilor zilnice. 

Prin includerea magneziului in formula produsului Rhodiola + Iperico con Magnesio, acest produs poate ameliora conditii precum durerea cronica, oboseala si insomnia. Magneziul poate oferi, de asemenea, protectie impotriva unui numar de boli cronice, in special celor asociate cu imbatranirea si stresul. 

Administrarea suplimentului Rhodiola + Iperico con Magnesio este un bun ajuvant in ceea ce priveste mentinerea unei stari generale de bine a organismului, oferind acestuia relaxare si echilibrul de care are nevoie.

Actiunile benefice oferite organismului in urma administrarii produsului Rhodiola + Iperico con Magnesio:

- Produsul Rhodiola + Iperico con Magnesio contribuie la oferirea unei dispozitii bune la nivelul organismului dumneavoastra;
- Suplimentul alimentar Rhodiola + Iperico con Magnesio sustine buna functionare a sistemului dumneavoastra nervos;
- Ofera o stare de relaxare a corpului si ajuta la ameliorarea oboselii de natura psihica si fizica;
- Rhodiola + Iperico con Magnesio este un produs ce revigoreaza organismul, redandu-i acestuia vitalitatea necesara;

- Se recomanda administrarea suplimentului in cazul starilor de antixetate, depresie, nervozitate, oboseala cronica sau dificultati de concentrare.

Rhodiola + Iperico con Magnesio - ingredientele active ale suplimentului:

- Extractul din flori de Sunatoare regasit in compozitia suplimentului Rhodiola + Iperico con Magnesio, ajuta la oferirea unor efecte antiinflamatoare, astringente, antiseptice si decongestive asupra organismului. Gratie substantelor din compozitia sa, sunatoarea contribuie la calmarea sistemului nervos, facandu-l sa functioneze corespunzator. Sunatoare se recomanda in cazul persoanelor ce sufera de atacuri de panica, insomnie, agitatie, irascibilitate sau tulburari nervoase legate de menopauza.

- Un alt ingredient activ din compozitia suplimentului Rhodiola + Iperico con Magnesio este Magneziu. Esential pentru viata, necesar pentru o sanatate buna si o componenta vitala in celulele noastre, beneficiile magneziului ajuta organismul sa mentina echilibrul, sa evite anumite afectiuni, sa se comporte bine sub stres si sa mentina o stare generala de sanatate a organismului. Magneziul functioneaza in celulele noastre si este o parte necesara a sutelor de reactii biochimice care apar constant in interiorul acestora. In cazul deficientei de magneziu, pot aparea probleme la nivelul creierului, muschilor, inimii si vaselor de sange.

- Prin adaugarea extractului din radacina de Rhodiola in compozitia produsului Rhodiola + Iperico con Magnesio, acest produs stimuleaza nivelul energetic, sistemul imunitar, lupta impotriva depresiei, sustine buna functionare a sistemului nervos si imbunatateste functia cognitiva. Toate aceste beneficii survin din componentele chimice gasite in compozitiei acestei plante ce pot imbunatati nivelurile hormonale ale organismului si pot induce relaxarea.

Mod de administrare a produsului Rhodiola + Iperico con Magnesio.

Se recomanda administrarea unei doze de 2 comprimate pe zi din cadrul suplimentului Rhodiola + Iperico con Magnesio, in timpul meselor.

Atentie! Nu se recomanda administrarea produsului Rhodiola + Iperico con Magnesio de catre femeile insarcinate sau cele aflate in perioada de alaptare ori in cazul copiilor si adolescentilor.

EQUI26

Fisa tehnica

Doza profilactica
2 capsule
Doza terapeutica
3 capsule
Forma de prezentare
40 capsule
Gramaj
19.04 gr