Piu Difesa - imunitate crescuta - Equilibra

Piu Difesa - imunitate crescuta - Equilibra

26,00 RON
cu TVA
Cantitate

Suplimentul Piu Difesa se prezinta sub forma unor tablete efervescente pentru o mai buna absorbtie la nivelul organismului dumneavoastra.  O data cu administrarea produsului Piu Difesa, organismul dumneavoastra va beneficia de un ajutor in lupta sa in fata agentilor patogeni, a starilor de raceala si cele febrile.

Prezentarea suplimentului alimentar Piu Difesa.

Produsul Piu Difesa este un supliment alimentar care se bazeaza pe actiunile benefice ale vitaminei C, zincului si extractului de Echinaceea, ce alcatuiesc compozitia sa. Toate aceste ingrediente active ale suplimnetului Piu Difesa sunt recunoscute pentru intarirea imunitatii organismului dumneavoastra. In plus, prin administrarea produsului Piu Difesa, beneficiati de proprietati antioxidante, primind protectie contra actiunilor negative ale radicalilor liberi.

Sistemul nostru imunitar este total diferit fata de alte sisteme de la nivelul organismului, deoarece este reprezentat de un ansamblu de interactiuni complexe, ce implica structuri, organe si substante. Toate componentele mentionate lucreaza impreuna pentru a oferi protectie organismului dumneavoastra contra unor diferite boli si infectii. 

Actiunile benefice oferite de catre suplimentul Piu Difesa asupra organismului:

- Suplimentul alimentar Piu Difesa contribuie la mentinerea unei imunitati optime a organismului;
- Piu Difesa prezinta proprietati antioxidante, avand capacitatea sa lupte impotriva actiunilor negative ale radicalilor liberi din organism;
- Produsul Piu Difesa poate fi benefic in cazul situatiilor de stres, efort psihic sau fizic, ameliorand astfel de stari;
- Gratie prezentei vitamina C in formula Piu Difesa, produsul poate ameliora starile de raceala si lupta impotriva virusilor si bacteriilor;
- Tabletele efervescente de Piu Difesa contribuie la ameliorarea frisoanelor si starilor febrile;
- Suplimentul Piu Difesa sustine buna functionare de la nivelul aparatului respirator.

Ingredientele active ce iau parte la alcatuirea compozitiei produsului Piu Difesa:

- Vitamina C inclusa in formula suplimentului Piu Difesa ajuta la oferirea unor beneficii antioxidante, contribuie la formarea si mentinerea tesutului conjunctiv, inclusiv a oaselor, pielii si vaselor de sange. Vitamina C ajuta la repararea si regenerarea tesuturilor, la protejarea impotriva bolilor cardiovasculare, la scaderea colesterolului din sange si a trigliceridelor. 

Prin administrarea suplimentului Piu Difensa imbunatatit cu vitamina C, acesta poate diminua durata si simptomele unei racei comune, sustinand o imunitate corespunzatoare la nivelul organismului.

- Prin includerea extractului de Echinaceea in compozitia produsului Piu Difesa, acesta are capacitatea de a intari imunitatea corpului, amelioreaza unele probleme respiratorii, elimina infectiile bacteriene si virale, reduce inflamatiile si ameliorareaza starile de anxietate. 

Echinaceea este adesea recunoscuta pentru capacitatea sa de a intari sistemul imunitar, aspect datorat constituientilor sai chimici ce pot afecta in mod direct procesele chimice ale sistemului imunitar. Astfel, prin administrarea regulata a echinaceei, pe care o regasim si in Piu Difesa, va putea reduce sansele de aparitie a unei raceli cu 50%.

- Un alt ingredient activ al suplimentului Piu Difesa este Gluconatul de zinc. Zincul este un mineral esential in buna functionare a sistemului digestiv, imbunatateste functionarea metabolismului, reduce nivelul de stres din organism si poate fi de ajutor in cazurile de raceala. Acest mineral ce participa in formula produsului Piu Difesa joaca un rol vital in sinteza proteinelor si ajuta la reglarea productiei celulare in sistemul imuniar al corpului uman.

Mod de administrarea a suplimentului Piu Difesa.

Se recomanda o doza de o tableta pe zi din cadrul sumplimentului alimentar Piu Difesa, ce se dizolva intr-un pahar cu apa. 

EQUI18

Fisa tehnica

Doza profilactica
1 tableta
Forma de prezentare
20 tablete