Piu Carica - vitalitate si energie - Equilibra

Piu Carica - vitalitate si energie - Equilibra

26,00 RON
cu TVA
Cantitate

Prin includerea vitaminelor si mineralelor in formula suplimentului Piu Carica, acest produs ajuta organismul sa intreprinda eforturi fizice si mentale, sustine procesele biologice ale organismului, amelioreaza oboseala si imbunatateste functionarea sistemului muscular.

Prezentarea generala a suplimentului alimentar Piu Carica.

Piu Carica este un supliment alimentar natural ce se bazeaza pe compozitia de vitamine si minerale, ce ofera numeroase beneficii asupra organismului nostru. Un aport corespunzator de vitamine si minerale asigura sanatatea corpului, un metabolism energetic echilibrat si intarirea sistemului imunitar.

Compozitia de vitamine este alcatuita din vitamine C si E, doi antioxidanti puternici ce lupta impotriva actiunilor negative ale radicalilor liberi si le neutralizeaza.

Actiunile benefice oferite de suplimentul Piu Carica asupra organismului:

- Suplimentul alimentar Piu Carica ajuta la buna functionare a sistemului muscular;
- Gratie continutului de vitamine, suplimentul Piu Carica ajuta la ameliorarea starilor de oboseala de la nivelul organismului;
- Produsul Piu Carica are capacitatea de a imbunatati buna functionare a sistemului dumneavoastra nervos;
- Piu Carica echilibreaza metabolismul energetic;
- Datorita formulei cu vitamine si minerale, produsul Piu Carica intareste sistemul imunitar;
- Beneficiaza de proprietati antioxidante gratie continutului de vitamine si minerale din compozitia sa;
- Prin oferirea unei doze corespunzatoare de minerale si vitamine, suplimentul Piu Carica sustine buna functionare a organismului.

Piu Carica - componentele active ce alcatuiesc compozitia produsului:

- Includerea Vitaminei C in compozitia suplimentului Piu Carica, ofera acestuia capacitatea de a intari sistemul imunitar. Vitamina C este cunoscuta pentru contributia sa in sistemul imunitar si pentru stimularea vaselor sanguine albe in organism. In plus, includerea acestei vitamine in compozitia Piu Carica ajuta la ameliorarea racelilor comune, scade hipertensiunea, mentine elasticitatea pielii si grabeste procesul de vindecare a ranilor.

- Un mineral regasit in formula Piu Carica este Potasiul, ce este recunoscut pentru ameliorarea stresului si a starilor de anxietate, imbunatatirea fortei musculare, a metabolismului, a functiilor electrolitice si a sistemului dumneavoastra nervos.

- Suplimentul alimentar Piu Carica are in compozitia sa Vitamina E fiind recunoscuta drept un antioxidant puternic, care ajuta la reducerea daunelor provocate de radicalii liberi si protejeaza celulele corpului. 

- Magneziul din compozitia produsului Piu Carica este un mineral esential in cadrul organismului nostru, deoarece acesta ajuta la prevenirea constipatiei, ameliorarea astmului si a crizelor eclamptice. In plus, magneziul va pastreaza nervii, muschii si oasele sanatoase. De asemenea, ajuta la sinteza proteinelor si a metabolismului celular. 

Prin includerea acestui mineral in cadrul formulei Piu Carica, acest produs ajuta la cresterea productiei de energie in organism si promoveaza activarea de enzime pentru a crea energie celulara.

- Un alt mineral important in organism si care este inclus in compozitia suplimentului Piu Carica este Calciul. Acesta ajuta la sustinerea sanatoasa a oaselor noastre, contribuie la lupta impotriva obezitatii si poate preveni cancerul de colon.

Calciul intareste coloana vertebrala, asigura forma corecta a corpului si ajuta la ameliorarea durerilor de spate. De asemenea, prin includerea acestuia in compozitia Piu Carica, acest produs contribuie la echilibrarea tensiunii arteriale. 

Mod de administrare a suplimentului Piu Carica.

Este recomandata administrarea a cate 2 comprimate pe zi din cadrul suplimentului alimentar Piu Carica, pe care le dizolvati intr-un pahar cu apa. 

EQUI19

Fisa tehnica

Doza profilactica
1 tableta
Forma de prezentare
20 tablete