Aloe Vera Extra - Equilibra

Aloe Vera Extra - Equilibra

103,00 RON
cu TVA
Cantitate

Aloe Vera Extra beneficiaza de proprietatile terapeutice ale extractului de gel Aloe Vera, ce este recunoscut pentru proprietatile sale anti-aging, antioxidante, imunomodulatoare si multe altele. 

INGREDIENTE ACTIVE

Aloe vera este o planta ce este deja recunoscuta pentru...

Descriere generala a produsului Aloe Vera Extra.

Extractul de gel Aloe Vera se considera ca este alcatuit din aproximativ 99% apa si restul de 1% este extrem de puternic, aspect datorat de functionarea sinergica a tuturor substantelor nutritive din compozitia sa. Gelul Aloe Vera contine multe vitamine vitale pentru procesul de crestere si pentru a mentine functionarea sanatoasa a tuturor sistemelor de la nivelul organismului. 

Prin includerea gelului Aloe Vera in cadrul produsului Aloe Vera Extra, acesta beneficiaza de proprietati antiinflamatorii, antiseptice si antibiotice. In plus, aceasta planta contine in compozitia sa 20 de aminoacizi, din cei 22, si 7 esentiali, din cei 8 pe care organismul nostru ii necesita pentru o buna functionare.

Actiunile benefice oferite in urma utilizarii produsului Aloe Vera Extra:

- Produsul Aloe Vera Extra este un adjuvant in intarirea sistemului imunitar;
- Gratie extractului de gel Aloe Vera, produsul care ii poarta numele acestei plante, ofera proprietati antioxidante, antibiotice si antitumorale asupra organismului;
- Aloe Vera Extra contribuie la incetinirea procesului de imbatranire prematura a celulelor;
- Imbunatateste capacitatea elastica a fibrelor de colagen;
- Produsul Aloe Vera Extra ofera protectie la nivelul mucoasei gastro-intestinale;
- Datorita numeroaselor substante nutritive din compozitia sa, produsul Aloe Vera Extra ofera doza zilnica optima din cadrul acestora pentru o buna functionare a organismului;
- Sustine nivelul de energie al organismului si ajuta la revitalizarea acestuia.

Ingredientele active regasite in compozitia produsului Aloe Vera Extra:

- Aloe Barbadensis Miller este singurul ingredient activ al produsului Aloe Vera Extra si il regasim in proportie de 99,55%. Prin includerea acestui ingredient in compozitia produsului Aloe Vera Extra, acesta poate fi considerat un tratament excelent pentru afectiunile dermatologice, cum ar fi arsurile sau eczemele. Este adesea raportat faptul ca arsurile pot fi ameliorate remarcabil de rapid si durerea poate fi redusa foarte repede prin aplicarea topica a Aloe Vera in zona afectata. De asemenea, Aloe Vera Extra poate fi administrat pe plan intern, astfel incat este la fel de util pentru tesutul epitelial intern, in cazul ulceratiilor gastirce, nazale, intestinale, cele de la nivelul plamanilor sau tractului genital.

Gelul Aloe Vera poate fi util si pentru sistemul dumneavoastra imunitar, avand capacitatea de a stimula raspunsul imun pentru cei cu sisteme imunitare slabe. Numeroase studii asupra gelului Aloe Vera, indica faptul ca este un tonic general pentru sistemul imunitar, ajutandu-l sa lupte impotriva bolilor de orice fel. 

Administrand produsul Aloe Vera Extra ce beneficiaza de numeroasele proprietati ale gelului Aloe Vera, acesta poate actiona ca un agent de curatare a organismului dumneavoastra. Gelul Aloe Vera are capacitatea de a contribui la curatarea ficatului, vezicii urinare, splinei, colonului si multor alte organe ale corpului. 

Mod de administrare a produsului Aloe Vera Extra.

Se recomanda administrarea unei doze de 50 ml/ zi din cadrul produsului Aloe Vera Extra, turnand continutul produsului in capacul cu care acesta este prevazut. Este de preferat ca Aloe Vera Extra sa fie administrat de dimineata, inainte de a servi micul dejun. Produsul Aloe Vera Extra se poate administra in forma bruta sau se poate dilua in ceai, apa sau suc.

EQUI52

Fisa tehnica

Doza profilactica
50 ml
Doza terapeutica
100 ml
Forma de prezentare
Flacon 1000 ml
Gramaj
1000 ml