PIU ENERGIA - vitamine pentru energie

PIU ENERGIA - vitamine pentru energie

Cantitate

Produsul Piu Energia este un supliment alimentar sub forma unor tablete efervescente, ce combina actiunile terapeutice a zece vitamine ce sunt necesare pentru buna functionare a organismului nostru. 

Produsul PIU ENERGIA - vitamine pentru energie nu mai face parte din oferta noastra

Prezentarea suplimentului alimentar Piu Energia.

Beneficiile pentru sanatate ale vitaminelor includ capacitatea lor de a preveni si de a ameliora anumite afectiuni, inclusiv probleme cardiace, niveluri ridicate de colesterol si tulburari ale ochilor si pielii. Majoritatea vitaminelor faciliteaza multe din mecanismele organismului si efectueaza functii care nu pot fi indeplinite de alti nutrienti.

Suplimentul Piu Energia este un multivitamin ce ajuta la imbunatatirea echilibrului general al organismului dumneavoastra, in special daca aveti un loc de munca sau un stil de viata care necesita o cantitate ridicata de vitamine.

Actiunile benefice oferite de suplimentul Piu Energia organismului:

- Suplimentul alimentar Piu Energia contribuie la sustinerea unei bune functionari a organismului dumneavoastra;
- Gratie multitudinii de vitamine pe care le regasim in compozitia produsului Piu Energia, acest produs ofera doza zilnica de vitamine pentru mentinerea sanatoasa a organismului;
- Piu Energia ajuta la mentinerea unui echilibru optim al nivelului de energie in organism;
- Deoarece are in compozitia sa numeroase vitamine, suplimentul Piu Energia contribuie la echilibrarea nivelului de colesterol din sange;
- Piu Energia sustine buna functionare a creierului;
- Contribuie la oferirea stralucirii si sanatatii pielii dumneavoastra;
- Produsul Piu Energia intareste sistemul imunitar, luptand astfel impotriva unor numeroase afectiuni ce se pot dezvolta la nivelul organismului;
- Numeroasele vitamine din compozitia sa actioneaza prin ameliorarea stresului si a starilor de anxietate;
- Piu Energia echilibreaza metabolismul organismului;
- Sustine buna functionare a sistemului cardio-vascular;
- Datorita vitaminelor aflate in compozitia sa, Piu Energia contribuie la scaderea tensiunii arteriale.

Ingredientele active ce intra in compozitia produsului Piu Energia:

- Vitamina B1 din compozitia Piu Energia joaca un rol esential in mentinerea sistemului nervos sanatos si imbunatateste functiile cardiovasculare.

- Piu Energia beneficiaza de proprietatile Vitaminei B2, ce ajuta la producerea energiei in organism, contribuie la conversia carbohidratilor in zahar si are efecte antioxidante.

- O alta vitamina din formula Piu Energia este Vitamina B3, ce sustine o buna circulatie sanguina, functionarea optima a creierului, sprijinirea tractului digestiv pentru absorbtia suficientilor carbohidrati si cresterea capacitatii memoriei.

- Beneficiile pentru sanatate ale Vitaminei B5, un alt ingredient activ al suplimentului Piu Energia, includ ameliorarea astmului, stresului, intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea rezistentei in fata unor afectiuni si ameliorarea starilor de anxietate si afectiuni dermatologice.

- Vitamina B6 regasita in produsul Piu Energia contribuie la imbunatatirea metabolismului, echilibrarea nivelului de hormoni, ameliorarea unot tulburari emotionale si afectiuni cardiace.

- Includerea Vitaminei B7 in formula Piu Energia ofera acestui produs capacitatea de a mentine pielea sanatoasa si de a echilibra metabolismul.

- Suplimentul alimentar Piu Energia ofera protectie organismului impotriva unor afectiuni cardiace, gratie Vitaminei B9 din compozitia sa. In plus, aceasta vitamina ajuta la formarea hemoglobinei, sustine construirea musculaturii si lupta impotriva malformatiilor congenitale in timpul sarcinii.

- Vitamina B12 regasita in formula Piu Energia are capacitatea de a ajuta la imbunatatirea intretinerii celulare, formarea ADN-ului, ameliorarea starilor de oboseala si scaderea colesterolului LDL.

- Un antioxidant puternic regasit in compozitia suplimentului Piu Energia este Vitamina C. Aceasta este recunoscuta pentru ameliorarea unor raceli comune, intarirea imunitarii, sustinerea elasticitatii pielii si ameliorarea hipertensiunii.

- Vitamina E din compozitia produsului Piu Energia este benefica in cazul unor serii de probleme ale inimii si sangelui. In plus, poate fi utila in mentinerea sanatoasa a pielii si ochilor dumneavoastra.

Mod de administrare a suplimentului alimentar Piu Energia.

Se recomanda administrarea unei doze de o tableta/zi din cadrul suplimentului alimentar Piu Energia, ce se va dizolva intr-un pahar cu apa.

EQUI17

Fisa tehnica

Mod administrare
1 tableta/zi
Forma de prezentare
Tub tablete
Gramaj
20 tablete efervescente