Blift Active Gel Cellulite

Blift Active Gel Cellulite

89,00 RON
cu TVA
Cantitate

Gelul cu efect racoritor Blift Active Gel Cellulite se absoarbe rapid in piele chiar si fara masaj. Efectul de gheata al acestuia stimnuleaza circulatia periferica si previne retentia apei in tesuturi. Blift Active Gel Cellulite este un gel anticelulitic profesional ce imbunatateste vizibil aspectul neplacut al pielii "coaja de portocala" si creste tonusul si densitatea tesuturilor.

Prezentare produs Blift Active Gel Cellulite.

Blift Active Gel Cellulite este un gel ce are capacitatea de a se absorbi rapid in pielea dumneavoastra, chiar si fara masaj. Acest produs reprezinta rezultatul studiului asupra circulatiei periferice si al prevenirii retentiei de apa in organism. Prin utilizarea Blift Active Gel Cellulite, pielea dumneavoastra va capata tonusul oprim, iar tesuturile dumneavoastra vor avea o densitate corespunzatoare.

Formula Blift Active Gel Cellulite este alcauita din extracte din plante, ce sunt recunoscute pentru beneficiile lor asupra luptei impotriva celulitei si redarea sanatatii si fermitatii pielii.

Actiunile benefice oferite in urma uilizarii Blift Active Gel Cellulite:

- Prin utilizarea constanta a Blift Active Gel Cellulite pe parcursul a 15 zile, pielea dumneavoastra va deveni intens hidratata si supla;
- Utilizati timp de 45 de zile Blift Active Gel Cellulite, iar aspectul de "coaja de portocala" si imperfectiunile pielii, legate de celulita, se vor imbunatati in mod vizibil;
- Blift Active Gel Cellulitic nu are in compozitia sa parabeni, potroliti sau alergeni;
- Produsul este testat din punct de vedere clinic si dermatologic.

Ingredientele regasite in compozitia Blift Active Gel Cellulite:

- Blift Active Gel Cellulite are in compozitia sa Castan, ce a fost studiat o perioada buna de vreme si s-a constatat ca acesta ofera protectie si tonifiaza venele. In plus, acest ingredient stimuleaza circulatia periferica si amelioreaza inflamatiile de la nivelul vaselor sanguine.

- Centella asiatica regasita in formula Blift Active Gel Cellulite este un remediu natural pe baza de plante, ce poate fi de ajutor in ameliorarea celulitei. Aceasta planta actioneaza din mai multe directii asupra celulitei, astfel aceasta stimuleaza productia de colagen, imbunatateste circulatia sanguina, scade inflamatia si promoveaza un drenaj limfatic adecvat.

- Un alt ingredient din compozitia Blift Active Gel Cellulite este extractul din Frunze de Afine. Acesta are in compozitia sa substante nutritive ce ajuta la emulsificarea globulelor grase capturate in sistemul limfatic, reducand aspectul celulitei.

- Ruscus Aculeatus este o planta pe care o regasim in compozitia Blif Active Gel Cellulite si care ajuta la protejarea si tonifierea vaselor sanguine, stimuland astfel circulatia si lupta impotriva retentiei de apa.

- Blift Active Gel Cellulite beneficiaza de calitatile Cafeinei de a ajuta la reducerea continutului de grasimi din celule. Acest ingredient ajuta organismul sa arda depunerile de tesut gras care provoaca celulita.

- Carnitina inclusa in formula Blift Active Gel Cellulite este un nutrient esential, ce imbunatateste procesul de ardere al energiei organismului. 

- Prin includerea extractului de Cacao in compozitia Blift Active Gel Cellulite, acest produs ofera o hidratare intensa pielii, avand capacitatea de a reduce apectul vergeturilor.

- Aloe Vera din formula produsului Blift Active Gel Cellulite contribuie la regenerarea si promovarea cresterii pielii. In plus, acest ingredient ajuta la sustinerea productiei de elastina, intinereste celulele pielii si inlatura celulele moarte. 

Mod de utilizare a Blift Active Gel Cellulite.

Se va aplica produsul Blift Active Gel Cellulite dimineata si seara pe picioare, fese, burta si brate o doza generoasa de produs. Distribuiti cu miscari circulare de jos in sus, pana cand acesta se absoarbe complet.

EQUI74

Fisa tehnica

Gramaj
300 ml