Pesso Ok - Equilibra

Pesso Ok - Equilibra

85,00 RON
cu TVA
Cantitate

Peso OK pentru slabit beneficiaza de o formula brevetata ce poarta denumirea de CaptoCarb, un amestec ce ajuta la scaderea in greutate, avand capacitatea sa reduca numarul de carbohidrati si calorii consumate intr-o zi.

Descrierea generala a suplimentului alimentar Peso OK.

Produsul Peso OK este catalogat a fi un supliment alimentar ce se adreseaza persoanelor ce isi doresc sa scada in greutate sau sa previna obezitatea. Gratie ingredientelor sale active Peso OK pentru slabit ajuta in cadrul managementului greutatii dumneavoastra si are capacitatea de a scade absorbtia zilnica de carbohidrati.

Suplimentul alimentar Peso OK pentru slabit a fost proiectat sa functioneze in scaderea cantitatii de carbohidrati complecsi consumati in alimente, care vor fi absorbite in organism.

Beneficiile obtinute asupra organismului in urma administrarii produsului Peso OK:

- Suplimentul alimentar Peso OK contribuie la reducerea in greutate si la prevenirea obezitatii;
- Peso OK pentru slabit are capacitatea de a ameliora balonarea abdominala;
- Produsul Peso OK contribuie la intarzierea mecanismelor ce ajuta la absorbtia si degradarea carbohidratilor sau zaharurilor;
- Este un adjuvant in scaderea valorii glicemice dupa administrarea mesei;
- Suplimentul Peso OK pentru slabit are capacitatea de a ajuta in cazul managementului greutatii dumneavoastra corporale;
- Ajuta la scaderea numarului total de calorii consumate intr-o zi.

Ingredientele active ce alcatuiesc compozitia suplimentului Peso OK:

- Formula CaptoCarb inclusa in compozitia suplimentului Peso OK pentru slabit, are capacitatea de a scade numarul de carbohidrati complecsi absorbiti de catre organismul nostru. Acest lucru presupune reducerea impactului alimentelor amidonice asupra taliei. De asemenea, poate contribui la scaderea numarului total de calorii pe care le consumati intr-o zi. Prin reducerea numarului de carbohidrati si a numarului de calorii intr-o zi, Peso OK poate face posibil ca organismul sa poata arde mai multa grasime stocata ca energie. 

- Calciu basic inclus in cadrul produsului Peso OK pentru slabit se poate lega de cantitati mici de grasimi si poate impiedica organismul sa le absoarba. 

Mod de administrare a produsului Peso OK.

Este recomandata administrarea suplimentului alimentar Peso OK intr-o doza de cate 1-2 tablete dupa fiecare masa, cu un pahar cu apa. In situatia in care doriti sa inregistrati pierderi semnificative in greutate, se recomanda administrarea a cate doua tablete inainte de consumarea oricarei mese care contine carbohidrati, pe parcursul a cateva luni. 

Atentie! Nu se recomanda administrarea suplimentului Peso OK  femeilor insarcinate sau cele aflate in perioada de alaptare. De asemenea, nu se va administra produsul Peso OK de catre copii sub 12 ani, iar persoanelor cu varsta intre 12-18 ani li se va administra Peso OK numai sub supraveghere medicala.

EQUI9

Fisa tehnica

Doza profilactica
2 capsule
Doza terapeutica
6 capsule
Forma de prezentare
30 capsule