Perdita di peso - controlul greutatii - Equilibra

Perdita di peso - controlul greutatii - Equilibra

44,00 RON
cu TVA
Cantitate

Prin administrarea suplimentului alimentar Perdita di Peso organismul va putea sa lupte impotriva obezitatii si a celulitei. Acest produs are in cadrul formulei sale alge brune, iod si glucomanan extras din tubercul de konjac, toate renumite pentru beneficiile antioxidante, antiinflamatorii si de promovare a pierderii in greutate, prin sustinerea procesului de ardere a grasimilor din corp.

Descrierea generala a suplimentului alimentar Perdita di Peso.

Perdita di Peso pentru slabit este un produs ce se bazeaza pe actiunile benefice ale extractelor din plante si substante nutritive pe care le regasim in formula sa. Datorita acestora, produsul Perdita di Peso contribuie la mentinerea managementului greutatii dumneavoastra si promoveaza pierderea in greutate. 

O greutate corporala optima nu inseamna doar un aspect fizic placut, dar si sanatate la nivelul intregului dumneavoastra organism si o buna functionare a acestuia.

Actiunile benefice dobandite in urma administrarii produsului Perdita di Peso:

- Suplimentul alimentar Perdita di Peso pentru slabit, contribuie la mentinerea corespunzatoare a digestiei;
- Perdita di Peso ofera organismului dumneavoastra o cantitate semnificativa de fibre, ce sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a ajuta la pierderea in greutate;
- Ajuta la echilibrarea metabolismului dumneavoastra;
- Perdita di Peso pentru slabit imbunatateste procesul de ardere al grasimilor din organism;
- Este un bun adjuvant in scaderea nivelului glicemic;
- Suplimentul alimentar Perdita di Peso pentru slabit poate lupta impotriva obezitatii si a pielii afectata de celulita, ameliorand aspectul acesteia;
- Poate fi utilizat pentru mentinerea unui management al greutatii dumneavoastra corporale;
- Gratie ingredientelor din compozitia sa, produsul Perdita di Peso pentru slabit scade nivelul colesterolului LDL.

Perdita di Peso pentru slabit - compozitia suplimentului alimentar:

- Suplimentul Perdita di Peso prezinta in compozitia sa Alge brune Fucus, acestea fiind utilizate in medicina traditionala ca ajutor pentru pierderea in greutate, ameliorarea starilor de oboseala si a afectiunilor diabetice. Extractele din aceasta alga sunt utilizate, de asemenea, pentru cresterea elasticitatii pielii si reducerea celulitei. 

- Glucomananul din tubercul de konjac este un ingredient valoros in cadrul formulei suplimentului Perdita di Peso, deoarece poate ajuta la scaderea in greutate prin promovarea unei stari de satietate, ceea ce va actiona prin scaderea poftei de mancare. 

De asemenea, acest ingredient din compozitia Perdita di Peso beneficiaza de proprietati laxative, ameliorand constipatia, echilibreaza nivelul de colesterol din sange si ofera un control al zaharului.

- Un alt ingredient activ prezent in formula suplimentului Perdita di Peso este Iodul, un element esential pentru cresterea si dezvoltarea normala a corpului. Aproximativ 60% din iodul din corpul nostru este stocat la nivelul glandei tiroide. Beneficiile sale pentru sanatate joaca un rol foarte important in functionarea normala a glandei tiroide, care secreta hormoni tiroidieni ce controleaza rata metabolica de baza a organismului.

Mod de administrare a suplimentului Perdita di Peso pentru slabit.

Este recomandata administrarea unei doze de 6 tablete pe zi din cadrul produsului Pedita di Peso. Un efect maxim poate fi obtinut in situatia in care administrati 3g pe zi de glucomanan in cate 3 doze, fiecare doza avand 1 g din acest ingredient, de preferat inainte de masa cu o cantitate optima de apa (1-2 pahare). Pe toata perioada administrarii suplimentului Perdita di Peso este recomandata urmarea unei diete slab calorice.

EQUI8

Fisa tehnica

Doza profilactica
3 capsule
Doza terapeutica
6 capsule
Forma de prezentare
60 capsule
Gramaj
41.7 gr