Blift Active Aloe-Gel

Blift Active Aloe-Gel

95,00 RON
cu TVA
Cantitate

Gel dermatocosmetic cu efect reechilibrant si calmant asupra pielii, Blift Active Aloe-Gel poate fi utilizat de orice membru al familiei. Are efect revigorant si hraneste pielea oferindu-i un aspect sanatos. Bucurati-va pe deplin de efectele benefice oferite de gelul Blift Active Aloe-Gel!

INGREDIENTE ACTIVE

descriere ingredient de test

Descriere de test afine

Descrierea produsului Blift Active Aloe-Gel.

Blift Active Aloe-Gel este un gel ce beneficiaza de toate proprietatile terapeutice ale extractului de Aloe Vera. Produsul Blift Active Aloe-Gel reprezinta un aliat pretios pentru a sustine sanatatea pielii intregii dumneavoastra familii, realizand o actiune eficienta de reechilibrare si calmare a pielii. 

Prin aplicarea constanta a produsului Blift Active Aloe-Gel, acesta hraneste in profunzime pielea si o revigoreaza.

Gratie continutului nutritional impresionant pe care il poseda Aloe Vera, nu este deloc surprinzator faptul ca acest ingredient este utilizat  de numeroase industrii, cel mai vizibil fiind in cea farmaceutica si cosmetica. 

Frunzele plantei Aloe Vera contin o varietate de nutrienti, vitamine, minerale, enzime si fibre, care o fac atat de versatila si benefica pentru sanatatea umana. Acestea includ: vitaminele A, B 12, C, D, E, cupru, magneziu, potasiu si zinc.

Actiunile benefice oferite in urma utilizarii produsului Blift Active Aloe-Gel:

- Produsul Blift Active Aloe-Gel contribuie la ameliorarea iritatiilor, arsurilor solare sau a altor tipuri de afectiuni cutanate;
- Blift Active Aloe-Gel este un bun adjuvant in calmarea pielii si sustine o hidratare profunda a acesteia;
- Gratie extractului de Aloe Vera, produsul Blift Active Aloe-Gel poseda proprietati antioxidante asupra pielii, luptand impotriva actiunilor radicalilor liberi;
- Are capacitatea de a ameliora acneea si inflamatiile de la nivelul pielii;
- Blift Active Aloe-Gel poate fi de ajutor si in ameliorarea ridurillor, promovand productia de colagen de la nivelul pielii;
- Produsul Blift Active Aloe-Gel nu are in compozitia sa parabeni, alcool, petrolatum si este testat dermatologic;
- Se recomanda utilizarea produsului Blift Active Aloe-Gel si de catre persoanele ce au o piele sensibila.

Ingredientele active ale Blift Active Aloe-Gel:

- Produsul Blift Active Aloe-Gel are in compozitia sa extract de Aloe Vera ce este utilizat ca un remediu natural pentru a ajuta la accelerarea procesului de vindecare a ranilor, zgarieturilor, arsurilor si taieturilor. Proprietatile calmante si antimicrobiene ajuta la curatarea si dezinfectarea ranilor.

Din cauza climatului uscat, aloe vera are capacitatea de a stoca cantitati imense de apa pentru a preveni uscarea plantei. Datorita acestei capacitati, gelul continut in frunze este adesea folosit ca baza pentru produsele cosmetice si nu numai, pentru a ajuta la hidratarea pielii, precum este si produsul Blift Active Aloe-Gel.

In situatia in care pielea nu este hidratata corespunzator, aceasta este predispusa sa devina iritata. Astfel prin utilizarea produsului Blift Active Aloe-Gel pielea dumneavoastra va beneficia de aceasta actiune benefica.

Aloe Vera este o sursa fantastica de vitamine C si E, care sunt renumite pentru capacitatea lor de a ajuta la protejarea organismului impotriva potentialelor rani cauzate de moleculele de radicali liberi. 

Mod de utilizare a produsului Blift Active Aloe-Gel.

Se recomanda aplicarea unui strat generos din cadrul produsului Blift Active Aloe-Gel pe pielea perfect curata si lasati produsul sa se usuce. In cazul arsurilor persistente sau iritatiei, intrerupeti utilizarea produsului.

EQUI76

Fisa tehnica

Gramaj
250 ml