ALOE sapun intim delicat - Equilibra

ALOE sapun intim delicat - Equilibra

29,00 RON
cu TVA
Cantitate

Sapunul lichid pentru igiena intima are actiune delicata si ofera efect calmant si hidratant. Formula speciala pe baza de gel Aloe Vera, musetel si acid lactic  hidrateaza zonele sensibile si ajuta la mentinerea unui pH fiziologic optim.

Descrierea generala a produsului Aloe sapun intim.

Aloe sapun intim este un gel dedicat pentru curatarea zonei intime. Acest produs beneficiaza de numeroasele efecte terapeutice ale extractelor pe baza de plante care intra in alcatuirea formulei sale. 

Musetelul regasit in compozitia Aloe sapun intim contribuie la calmarea zonei intime iritate, ofera o curatare delicata a acesteia si poseda proprietati antiseptice. De asemenea, Aloe sapun intim beneficiaza de capacitatea intensa a Aloei Vera de a hidrata pielea si de a lupta impotriva unor infectii ce se pot dezvolta la nivelul zonei intime.
Prin folosirea produsului Aloe sapun intim, pielea dumneavoastra va beneficia de o curatare optima si blanda a zonei intime, astfel putand sa lupte impotriva unor anumite infectii ale pielii, mancarime, vaginita sau prurit.

Actiunile benefice oferite in urma utilizarii produsului Aloe sapun intim:

- Produsul Aloe sapun intim contribuie la echilibrarea pH-ului corespunzator al pielii dumneavoastra;
- Aloe sapun intim ofera o actiune de hidratare in profunzime a pielii zonelor intime;
- Asigura protectie impotriva bacteriilor ce se pot dezvolta la nivelul zonei intime;
- Aloe sapun intim poseda proprietati antiinflamatoare si antioxidante la nivelul pielii;
- Amelioreaza mirosul neplacut, pruritul, vaginita sau infectiile urinare;
- Produsul Aloe sapun intim poate fi util in cazul mancarimilor din zona intima, reducandu-le si prevenindu-le.

Ingredientele active regasite in formula Aloe sapun intim:

- Extractul de Musetel inclus in compozitia produsului Aloe sapun intim, ofera proprietati antiinflamatoare, anti-fungice, antibacteriene, antiseptice si are in compozitia sa antioxidanti si uleiuri esentiale ce actioneaza benefic asupra pielii. S-a demonstrat ca musetelul contribuie la ameliorarea unor numeroase conditii dermatologice. De asemenea, acest ingredient pe care il regasim si in compozitia Aloe sapun intim, poseda excelente abilitati de ameliorarea a ranilor mici ale pielii, prin dezinfectarea acestora. 

- Un extract nelipsit din compozitia Aloe sapun intim este Aloe Barbadensis, recunoscuta pentru capacitatile sale antiinflamatorii, hidratante si de calmare unor afectiuni dermatologice. De asemenea, aceasta planta echilibreaza nivelul pH-ului pielii dumneavoastra si poate reface pielea afectata. Agentii antimicrobieni si antibacterienei prezenti in Aloe sapun intim, gratie extractului de Aloe Vera, face acest produs ideal pentru a curata pielea de germeni si bacterii daunatoare.

- Acidul Lactic ce face parte din compozitia produsului Aloe sapun intim are capacitatea de a curata si de a exfolia pielea, sustinand sanatatea acesteia. De asemenea, acest ingredient reconstruieste si incetineste pierderea apei de la nivelul celulelor. Prin includerea acidului lactic in cadrul Aloe sapun intim, acesta promoveaza regenerarea pielii si poseda efecte antibacteriene.

Mod de utilizare a produsului Aloe sapun intim.

Se recomanda utilizarea zilnica a produsului Aloe sapun intim, sub forma unui gel intim obisnuit, dozand o cantitate mica din cadrul acestuia. Se mai poate dilua cantitatea in cadrul unui litru de apa si va puteti spala. 

Este un produs cu parfum delicat, fara parabeni, SLS si SLES, coloranti sau alergeni.
Produsul nu contine petrolati ci numai surfractanti de origine vegetala. Este un sapun intim alcalin

EQUI40

Fisa tehnica

Forma de prezentare
Dispenser ( flacon cu pompa dozatoare)
Gramaj
200 ml