Aloe Deo - Roll On

Aloe Deo - Roll On

23,00 RON
cu TVA
Cantitate

Deodorant sub forma de roll on pe baza de alaun de potasiu, minerale si aloe vera. Aloe Deo - Roll On  ofera senzarie de prospetime pe o perioada  lunga de timp. Acesta este bland si delicat cu pielea, are rol astringent si previne mirosurile neplacute 

Descrierea generala a produsului Aloe Deo-Roll On.

Alegerea unui deodorant pentru a ajuta la prevenirea mirosului de transpiratie pare a fi o actiune simpla, pana cand veti observa varietatea de produse. Diferiti factori va pot influenta alegerea deodorantului potrivit. 

Utilitatea incredibil de utila a extractului de Aloe Vera din compozitia produsului Aloe Deo-Roll On, a fost apreciata ca un remediu natural pentru sustinerea frumusetii si sanatatii pielii, parului si multe alte beneficii. 

Antimicrobienii sunt cheia puterii deodorate din cadrul produsului Aloe Deo-Roll On, acestia luptand impotriva mirosului neplacut al transpiratiei. 

Actiunile benefice oferite in urma utilizarii Aloe Deo-Roll On:

- Produsul Aloe Deo-Roll On contribuie la ameliorarea mirosurilor neplacute, cauzate de excesul de transpiratie;
- Deodorantul Aloe Deo-Roll On are o actiune delicata cu pielea subratului dumneavoastra;
- Ofera proprietati astringente si antibacteriene la nivelul pielii, datorita prezentei Alaunului de Potasiu in formula sa;
- Aloe Deo-Roll On poate ajuta la uscarea suprafetei pielii subratului, evitand transpiratia in exces;
- Deodorantul Aloe-Roll On contribuie la ameliorarea zonelor iritate, gratie extractului de Aloe Vera;
- Confera prospetime indelungata la nivelul pielii subratului;
- Aloe Deo-Roll On nu are in compozitia sa alergeni, parabeni, clorhidrat de aluminiu sau sles.

Ingredientele active regasite in compozitia Aloe Deo-Roll On:

- Aloe Vera din compozitia produsului Aloe Deo-Roll On beneficiaza de o serie de proprietati medicinale si cosmetice, deoarece este eficienta in calmarea pielii si reducerea inflamatiilor de la nivelul acesteia. Proprietatile sale terpaeutice provin din cei 18 aminoacizi pe care ii are in compozitia sa. De asemenea, Aloe Vera este recunoscuta pentru capacitatile sale de a ameliora iritatiile pielii si hidrateaza intens. Prin utilizarea deodorantului Aloe Deo-Roll On pielea dumneavoastra va fi mai catifelata si va primi hidratarea de care are nevoie.

- Un alt ingredient inclus in formula deodorantului Aloe Deo-Roll On este Alaunul de Potasiu. Acesta este un mineral ce se regaseste in doua forme si este aprobat de catre Administratia pentru Alimente si Medicamente pentru utilizarea sa in cadrul produselor cosmetice.

Prin includerea sa in compozitia deodorantului Aloe Deo-Roll On, ofera acestuia o actiune astringenta. Astringentii au capacitatea de a usca pielea si de a oferi proprietati antiseptice. De asemenea, astringentii au capacitatea de a elimina celulele moarte de la suprafata pielii, ce pot provoca miros neplacut. Gratie acestor actiuni benefice ale ingredientului activ regasit in Aloe Deo-Roll On, acest produs lupta impotriva transpiratiei excesive si a mirosurilor neplacute.

Utilizare Aloe Deo-Roll On:

- Se agita inainte de folosire
Aloe Deo-Roll On este dedicat doar pentru uz extern
Este un produs unisex cu parfum discret, fara parabeni, SLS, SLES, Clorhidrat de Aluminiu, sau alergeni!

EQUI33

Fisa tehnica

Forma de prezentare
Flacon roll-on
Gramaj
50 ml