Aloe gel - pentru albirea dintilor - Equilibra

Aloe gel - pentru albirea dintilor - Equilibra

25,00 RON
cu TVA
Cantitate

Cu 96% ingrediente naturale, Aloe gel pentru albirea dintilor ofera senzatie de prospetime si combina perfect actiunea delicata a gelului de aloe cu proprietatile de albire oferite de Siliciu si perlitei. 30% Aloe vera, fara zahar, fluor, fara SLS, parabeni sau alergeni!

Descrierea generala a pastei de dinti Aloe gel igiena orala pentru albirea dintilor.

Stomatologii explica beneficiile periajului dintilor, acesta fiind cea mai buna metoda de a indeparta particulele de alimente si de a va mentine dintii sanatoasi intre examinarile dentare. Periajul cu ajutorul pastei de dinti slabeste palca si perturba bacteriile de la nivelul gingiilor. 

Pasta de dinti Aloe gel ingiena orala este un produs ce se adreseaza mentinerii sanatoase a cavitatii bucale, beneficiind de extractele naturale din plante care sunt renumite pentru lupta impotriva placii bacteriene.

Prin perierea dintilor cu ajutorul pastei de dinti Aloe gel, puteti actiona prin reducerea acumularii de tartru si placa bacteriana, ceea ce poate conduce la dezvoltarea bolilor de la nivelul gingiilor si la parodontita.

Un studiu efectuat asupra importantei periajului, a concluzionat ca acesta reprezinta o parte critica a unei rutine sanatoase de ingrijire a cavitatii bucale.

Beneficiile utilizarii pastei de dinti Aloe gel igiena orala pentru albirea dintilor:

- Pasta de dinti Aloe gel igiena orala ajuta la prevenirea placii bacteriene;
- Lupta contra formarii tartrului la nivelul dintilor dumneavoastra;
- Aloe gel igiena orala este un bun adjuvant in ameliorarea durerilor gingivale, a aftelor bucale si dentitiei;
- Prin utilizarea pastei de dinti Aloe gel, respiratia dumneavoastra va fi una proaspata;
- Aloe gel igiena orala beneficiaza de proprietatile extractelor naturale pentru a lupta impotriva cariilor dentare
- Pasta de dinti Aloe gel nu are in compozitia sa parabeni, alergeni, fluor, zaharina si este testat clinic.

Pasa de dinti Aloe gel - componente active regasite in compozitia produsului:

- Pasta de dinti Aloe gel are in compozitia sa Salvie, o planta ce joaca un rol esential in rutina dentara. Acest ingredient poate fi util in ameliorarea afectiunilor gingiilor si infectii ale gatului. In plus, savlia promoveaza o respiratie proaspata.

- Aloe Vera regasita in formula pastei de dinti Aloe gel, contribuie la combaterea cariilor si mentine sanatatea orala. De asemenea, Aloe Vera ajuta la eliminarea microflorei orale patogene si beneficiaza de proprietati antiinflamatorii la nivelul gurii.

- Un alt ingredient activ al pastei de dinti Aloe gel este Uleiul de arbode de ceai, ce ofera acestui produs efecte antiinflamatorii, antifungice, antibacteriene si antivirale. In acest mod, pasta de dinti Aloe gel amelioreaza durerile de la nivelul dintilor si lupta contra formarii placii bacteriene.

- Xylitolul prezent in formula pastei de dinti Aloe gel este un indulcitor natural derivat din partile fibroase ale plantelor. Acesta nu se descompune ca zaharul si poate ajuta la mentinerea unui pH neutru in gura. Xylitolul previne, de asemenea, bacteriile de la nivelul dintilor. 

- Prin includerea Siliciului in formula pastei de dinti Aloe gel igiena orala, acest produs contribuie la mentinerea dintilor sanatosi. Siliciul ajuta la generarea unui smalt nou, care lucreaza pentru prevenirea cariilor si sangerarea gingiilor. 

- Lichenul islandic regasit in compozitia pastei de dinti Aloe gel poseda efecte antiiflamatorii, ameliorand iritatiile aparute la nivelul cavitatii bucale, precum aftele.

- Pasta de dinti Aloe gel are in compozitia sa Perlita, un amorf silicat mixt de sticla vulcanica, care este inert chimic si neutru in pH. In plus, acest ingredient contribuie la prevenirea ingalbenirii dintilor si ajuta la albirea acestora intr-un mod natural.

Mod de utilizare a pastei de dinti Aloe gel igiena orala pentru albire.

Se recomanda un periaj zilnic cu ajutorul pastei de dinti Aloe gel, pret de minim un minut, ce va va ajuta la prevenirea ingalbenirii dintilor. 

EQUI35

Fisa tehnica

Forma de prezentare
Tub 75 ml
Gramaj
75 ml