Aloe gel - dinti sensibili - Equilibra

Aloe gel - dinti sensibili - Equilibra

25,00 RON
cu TVA
Cantitate

Formula complexa cu actiune tripla. Combinatia perfecta de gel aloe vera (30%) ce ofera efect calmant cu echinaceea si uleiul de tea tree cu actiune antiseptica si fructele de castan cu efect antiinflamator. Aloe gel pentru gingii sensibile de la Equilibra ofera protectie gingiei, ajuta la prevenirea cariilor dentare si ofera o respiratie proaspata.

Prezentarea pastei de dintei Aloe gel pentru gingii sensibile.

Periajul dintilor este o actiune obisnuita intr-un stil de viata ocupat. In fiecare dimineata si in fiecare seara ne periem dintii, fara sa stim cat de puternic este acest mic ritual pentru sanatatea noastra generala, nu doar cea orala.

Periajul dintilor si utilizarea pastei de dinti indeparteaza mecanic placa bacteriana si germenii, luptand impotriva unor numeroase afectiuni ce se pot dezvolta la nivelul cavitatii orale.

Pasta de dinti Aloe gel pentru gingii sensibile este imbogatita cu o formula din extracte din plante, avand in compozitia sa intr-o proportie de 96% ingrediente de origine naturala. Echinaceea, Aloe Vera, Mesteacanul sunt doar cateva din extractele utilizate in realizarea acestui produs si sunt recunoscute pentru proprietatile antiinflamatoarii si antibacteriene, luptand contra formarii placii si previn cariile dentare. 

In plus, Aloe Vera amelioreaza sensibiliatea resimtita la nivelul gingiilor dumneavoastra.

Prin utilizarea constanta a pastei de dinti Aloe gel pentru gingii sensibile, bacteriile dumneavoastra vor fi reduse, nu va mai exista risul aparitiei cariilor, respiratia va fi una mult mai proaspata, iar afectiunile dentare vor intarzia sa apara.

Actiunile benefice dobandite in urma utilzarii pastei de dinti Aloe gel pentru gingii sensibile:

- Pasta de dinti Aloe gel contribuie la scaderea sensibilitatii gingiilor dumneavoastra;
- Prin includerea gelului Aloe Vera in formula pastei de dinti, aceasta ofera o actiune calmanta la nivelul dintilor;
- Aloe gel pentru gingii sensibile este o pasta de dinti ce nu prezinta in compozitia sa alergeni, gluten sau parabeni si are o compozitie de 96% naturala;
- Gratie ingredientelor din compozitia sa, pasta de dinti Aloe gel pentru gingii sensibile ofera proprietati antiinflamatorii si antiseptice la nivelul cavitatii bucale;
- Lupta impotriva placii bacteriene, preveninf apariitia cariilor si afectiunilor cauzate de acestea;
- Pasta de dinti Alo gel mentine o senzatie proaspata la nivelul cavitatii orale.

Pasta de dinti Aloe gel - componentele active din cadrul acesteia:

- Aloe Vera din compozitia pastei de dinti Aloe gel pentru gingii sensibile, poseda efecte anti-bacteriene, contribuind la combaterea cariilor dentare prin impiedicarea dezvoltarii bacteriilor la nivelul cavitatii bucale. Aloe Vera functioneaza pentru a ucide bacteriile care cauzeaza gingivita, impiedicand formarea placilor pe gingie.

- Pasta de dinti Aloe gel pentru gingii sensibile are in compozitia sa Ulei din arbore de ceai, ce actioneaza in mod benefic asupra cavitatii orale prin proprietatile antibacteriene.

- Prin includerea Echinaceeei in formula pastei de dinti Aloe gel pentru gingii sensibile, acest produs poate reduce respiratia urat mirositoare. Acest lucru se datoreaza in parte posibilitatii echinaceeai de a neutraliza organismele daunatoare care provoaca respiratia urata. In plus, acest ingredient ofera pastei de dinti proprietati antiinflamatorii si antibacteriene.

- Extractul de Castan regasit in compozitia pastei de dinti Aloe gel pentru gingii sensibile, ofera acestui prods efecte calmante la nivelul dintilor.

- Glicerina din cadrul pastei de dinti Aloe gel pentru gingii sensibile este recunoscuta pentru capapcitatea sa de a ucide bacteriile si de a  inhiba inflamatiile. Glicerina va ucide toate bacteriile din gura si va patrunde in cavitati, se va infiltra sub gingie si va curata bacteriile parodontale.

- Un alt ingredient activ regasit in compozitia pastei de dinti Aloe gel este Sorbitolul, un non-cariogen, ceea ce inseamna ca nu este metabolizat de bacterii orale care descompun zaharurile si amidonurile pentru a elibera acizi care pot duce la cavitati sau la eroziunea smaltului dintilor.

- Mentolul inclus in formula pastei de dinti Aloe gel ofera o respiratie proaspata, poate avea efecte anestezice si calmante.

Mod de utilizare a pastei de dinti Aloe gel pentru gingii sensibile.

Este recomandat un periaj zilnic cu ajutorul pastei de dinti Aloe gel, timp de cel putin 1 minut, contribuind la ameliorarea sensibilitatii de la nivelul gingiilor dumneavoastra si mentinand sanatatea cavitatii orale.

EQUI34

Fisa tehnica

Forma de prezentare
Tub 75 ml
Gramaj
75 ml