Aloe gel igiena orala cu tripla actiune - Equilibra

Aloe gel igiena orala cu tripla actiune - Equilibra

25,00 RON
cu TVA
Cantitate

Pasta de dinti Aloe gel prezinta o compozitie de 96% de ingrediente naturale, ce actioneaza prin prevenirea formarii placii bacteriene, lupta contra cariilor dentare, impiedica depunera in exces a tartrului la nivelul dintilor si mentine o respiratie proaspata. 

Prezentare generala a pastei de dinti Aloe gel cu tripla actiune.

Aloe gel cu tripla actiune este o pasta de dinti ce ofera numeroase beneficii la nivelul cavitatii dumneavoastra bucale. Aceasta pasta de dinti beneficiaza de actiunile antiseptice, antiinflamatorii, antibacteriene si calmante ale extractelor din plante pe care le inglobeaza in formula sa. 

Exista numeroase beneficii pentru un periaj optim al dintilor dumneavoastra. Acesta are capacitatea de a reduce acumularea de tartru si placa si previne boala gingiilor si parodontita. In plus, un periaj regulat ne diminueaza, de asemenea, riscul aparitiei cariilor dentare si ne ofera dinti mai albi si un zambet mai frumos.

Beneficiile obtinute in urma utilizarii pastei de dinti Aloe gel:

- Pasta de dinti Aloe gel cu tripla actiune actioneaza prin combaterea formarii placii bacteriene la nivelul cavitatii bucale;
- Prin utilizarea pastei de dinti Aloe gel, respiratia dumneavoastra va fi una proaspata;
- Contribuie la oferirea unei actiuni triple - proprietati antiinflamatorii ale extractului de castan, efecte calmante ale gelului Aloe Vera si actiune antiseptica oferita de uleiul de arbore de ceai si de extractul de echinaceea;
- Pasta de dinti Aloe gel cu tripla actiune contribuie la lupta impotriva cariilor dentare;
- Are capacitatea de a lupta impotriva depunerii tartrului in exces la nivelul dintilor dumneavoastra;
- Pasta de dinti Aloe gel nu are o actiune agresiva la nivelul gingiilor si smaltului;
- Produsul nu prezinta in compozitia sa gluten, alergeni, parabeni si este o pasta de dinti testata clinic.

Ingredientele active regasite in compozitia produsului Aloe gel cu tripla actiune:

- Uleiul din arbore de ceai pe care il regasim in formula pastei de dinti Aloe gel cu tripla actiune poate ajuta la combaterea respiratiei urat mirositoare. Aceste actiuni sunt posibile gratie proprietatilor sale antiseptice si antifungice, ceea ce inseamna ca poate ataca ciupercile si bacteriile care se hranesc cu particule de alimente ramase la nivelul cavitatii orale.

- Prin utilizarea extractului de Aloe Vera in compozitia pastei de dinti Aloe gel cu tripla actiune, aceasta ajuta la curatarea si ameliorarea durerilor de dinti, dar si asupra prevenirii cariilor dentare.

- Extractul de castan prezent in pasta de dinti Aloe gel este recunoscut pentru capacitatile sale de a calma durerile resimtite la nivelul cavitatii bucale.

- Un alt ingredient activ din compozitia pastei de dinti Alo gel cu tripla actiune este Echinaceea, o planta renumita pentru abilitatea sa de a ameliora infectiile gingivale si durerile dintilor.

- Mentolul din formula pastei de dinti Aloe gel cu tripla actiune ofera o senzatie proaspata la nvielul cavitatii bucale.

- Pasta de dinti Aloe gel beneficiaza de efectele antibacteriene ale Glicerinei, aceasta curatand bacteriile parodontale si reducand riscul aparitiei cariilor. 

- Siliciul regasit in formula pastei de dinti Aloe gel cu tripla actiune contribuie la albirea naturala a dintilor dumneavoastra.

Mod de utilizare a pastei de dinti Aloe gel cu tripla actiune.

Este recomandata utilizarea pastei de dinti cu Aloe gel cu tripla actiune printr-un periaj regulat, in fiecare zi, pret de minim un minut, actionand impotriva formarii tartrului, a cariilor si sustine improspatarea respiratiei dumneavoastra.

EQUI36

Fisa tehnica

Forma de prezentare
Tub 75 ml
Gramaj
75 ml