Apa de gura cu actiune tripla - Equilibra

Apa de gura cu actiune tripla - Equilibra

29,00 RON
cu TVA
Cantitate

Aloe apa de gura este un produs dobandit prin utilizarea unor plante cu actiuni terapeutice, fiind astfel obtinut din extracte naturale ale acestora, in proportie de 93%.

INGREDIENTE ACTIVE

Aloe vera este o planta ce este deja recunoscuta pentru...

Cunoscuta si sub denumirea de spanac egiptean, nalba are in...

Aloe apa de gura cu actiune tripa - descrierea generala a produsului.

Produsul Aloe apa de gura oferit de la Equilibra actioneaza benefic asupra cavitatii orale, gratie numeroaselor ingrediente din compozitia sa. Tripla sa actiune asigura prospetime, proprietati calmante si antiseptice, luptand in acest mod impotriva dezvoltarii bacteriilor.  Aloe apa de gura poseda calitati antiinflamatorii, avand capacitatea de a inhiba dezvoltarea placii bacteriene, ce poate conduce la aparitia cariilor, tartrului sau a unor afectiuni gingivale.

In formula Aloe apa de gura regasim extract de Aloe Vera si Nalba, ce beneficiaza de efecte antiinflamatorii, inhiband dezvoltarea bacteriilor in gura. De asemenea, acest produs are in compozitia sa Xylitol, fiind un adjuvant in ameliorarea aciditatii de la nivelul cavitatii orale.

Actiunile benefice ale produsului Aloe apa de gura:

- Aloe apa de gura este un produs ce asigura o tripla actiune la nivelul cavitatii bucale, prin calitatile antiseptice, calmante si de improspatare;
- Produsul Aloe apa de gura ajuta la impiedicarea dezvoltarii placii bacteriene;
- Lupta impotriva cariilor si a formarii tartrului;
- Aloe apa de gura ofera o senzatie de revigorare la nivelul gurii si mentine o prospetime indelungata a acesteia;
- Prin utilizarea Aloe apa de gura Equilibra, puteti actiona prin prevenirea unor afectiuni de la nivelul gingiilor;
- Produsul Aloe apa de gura nu prezinta in formula sa alergeni, gluten, alcool, parabeni sau fluor si este testat din punct de vedere clinic.

Aloe apa de gura Equilibra - componentele active ale produsului:

- Centella asiatica este o planta regasita in formula Aloe apa de gura si care este utilizata pentru ameliorarea infectiilor bacteriene sau parazitare ale organismului. In plus, prin includerea sa in compozitia produsului Aloe apa de gura, acesta poseda proprietati antiinflamatorii la nivelul cavitatii bucale. 

- Un alt ingredient activ regasit in compozitia produsului Aloe apa de gura este planta Aloe Vera, ce ajuta la eliminarea microflorei orale patogene, o bacterie responsabila pentru aparitia unor afectiuni gingivale. De asemenea, Aloe Vera contine antrachinone, compusi chimici capabili sa amelioreze durerea, gratie efectelor antiinflamatorii. Gratie acestora, Aloe apa de gura poate fi utila in cazul persoanelor ce sufera de dinti sau gingii sensibile, ameliorand aceasta conditie. 

- Extractul de seminte de grapefruit din cadrul Aloe apa de gura, este un adjuvant in ceea ce priveste lupta impotriva bacteriilor orale, gratie capacitatilor sale antibacteriene si antifungice pe care le poseda. 

- Aloe apa de gura beneficiaza de proprietatile antiseptice, antiinflamatorii, antifungice si antibacteriene ale Uleiului din arbore de ceai. Prin aceste calitati ale ingredientului, produsul Aloe apa de gura ajuta la reducerea acumularii de bacterii in gura. 

Uleiul de arbore de ceai pare sa detine actiuni antimicrobiene care ucid organismele fungice, virale si bacteriene, afirma Universitatea din Pittsburgh Medical Center. Uleiul de arbore de ceai din compozitia Aloe apa de gura, contine terpenoide, inclusiv cineol si terpinen, care elimina chiar si bacteriile rezistente la antibiotice.

- Nalba din formula Aloe apa de gura este un agent care acopera si calmeaza membranele iritate. In plus, aceasta planta poseda proprietati antiinflamatorii, luptand impotriva radicalilor liberi.

- Aloe apa de gura cu actiune tripa are in compozitia sa Lichen islandic, dovedind beneficii antiinflamatorii prin care are capacitatea de a lupta impotriva acumularii placii bacteriene.

- Un alt ingredient activ al produsului Aloe apa de gura este Xylitolul, acesta avand capacitatea de a preveni cariile dentare, prin actiunea sa de a echilibra aciditatea din gura, determinand o reactie in lant a beneficiilor orale pozitive. Capacitatea benefica a Xylitolului se datoreaza calitatilor sale de a echilibra nivelul pH-ului oral. Cand acest nivel este unul optim, cavitatea dumneavoastra orala poate beneficia de o protectie eficienta.

Mod de utilizare a produsului Aloe apa de gura cu actiune tripla.

Se recomanda utilizarea unei doze dintr-un capac de Aloe apa de gura prin clatirea cavitatii orale si se face gargara pentru aproximativ 30 de secunde.

EQUI37

Fisa tehnica

Forma de prezentare
Flacon
Gramaj
500 ml