Esyon - picaturi pentru somn linistit

Esyon - picaturi pentru somn linistit

59,00 RON
cu TVA
Cantitate

Ingredientele naturale din Esyon ajuta copii mici si nou nascuti sa aiba parte de un somn odihnitor si linistit. Esyon contine extract de tei, passiflora, melatonina si B6. Produsul este usor de administrat datorita gustului placut de capsuni.

Descrierea suplimentului alimentar Esyon.

Esyon este un produs ce beneficiaza de proprietatile terapeutice ale extractelor din plante, vitamine si substante nutritive pe care le are in compozitia sa. Acest supliment se adreseaza administrarii copiilor si bebelusilor proaspat nascuti ce au probleme legate de somn. 

Prin administrarea suplimentului Esyon, copilul dumneavoastra va beneficia de un somn odihnitor si relaxant. Esyon are in compozitia sa ingrediente naturale care sunt recunoscute pentru sustinerea calitatii somnului. Prin acestea regasim extractul de tei, passiflora, vitamina B6 si melatonina. Aceste ingrediente active regasite in formula suplimentului Esyon sunt benefice pentru ameliorarea stresului, anxietatii, nervozitatii si garanteaza un somn relaxant si un sentiment de revigorare dimineata.

Actiunile benefice oferite organismului, in urma administrarii produsului Esyon:

- Suplimentul alimentar Esyon este un adjuvant in cazul copiilor mici si a nou-nascutilor pentru a dezvolta un somn odihnitor si linistit;
- Esyon ajuta la ameliorarea starilor de oboseala;
- Gratie melatoninei din compozitia suplimentului Esyon, acesta imbunatateste calitatea somnului;
- Produsul Esyon poate fi benefic si in cazul persoanelor ce sufera de ADHD, imbunatatind simptomele acestei tulburari;
- Esyon este un bun adjuvant in ameliorarea starilor de anxietate si depresie.

Ingredientele active din compozitia suplimentului Esyon:

- Melatonina regasita in compozitia suplimentului alimentar Esyon reprezinta un remediu natural pentru un somn odihnitor. Cercetarile sugereaza ca suplimentarea cu melatonina poate ajuta persoanele ce au probleme cu odihna, ajutand la oferirea unui somn fara intreruperi si relaxant. In plus, s-a demonstrat ca administrarea melatoninei nu reprezinta nici un risc pentru organism, nefiind inregistrata nici o dependenta, toleranta sau simptome de sevraj. 

De asemenea, acest ingredient este o optiune sigura pentru copii cu tulburari de autism si ADHD.

- Prin includerea extractului de Passiflora in formula produsului Esyon, acesta ajuta in cazul tulburarilor legate de somn. Prin influentarea nivelelor neurotransmitatorilor din creier cu ajutorul flavonoidelor si a altor substante fitochimice, regasite in Passiflora, va puteti bucura de o noapte linistita, un somn netulburat si de un sentiment revigorant dimineata.

- Vitamina B6 inclusa in suplimentul alimentar Esyon este utila in mentinerea nivelului de hormoni din corpul uman, care ajuta la controlul unui numar de activitati si aparitii metabolice in organism. In plus, aceasta vitamina a produsului Esyon contribuie la ameliorarea insomniilor.

- Una dintre cele mai frecvente utilizari pentru Florile de Tei este pentru proprietatile sale linistitoare, ce au fost recunoscute pentru a reduce anxietatea si stresul. Daca suferiti de schimbari de dispozitie sau stres, Teiul va poate fi de ajutor. In plus, aceasta planta are un efect asupra nivelurilor hormonale, determinand o stare de relaxare atat in corp, cat si la nivel mental.

- Un alt ingredient activ regasit in compozitia suplimentului Esyon este Macul Californian. Aceasta planta poate fi utilza in cazul tulburarilor de somn, a starilor tensionte si anxioase. Gratie proprietatilor sale analgezice, antispasmodice si sedative, fac din acest ingredient un remediu natural pentru problemele psihologice sau fizice in cazul copiilor. 

Mod de administrare a produsului Esyon.

Este recomandata administrarea unei doze de 40 de picaturi (2 ml.) din cadrul suplimentului alimentar Esyon. Consumul acestui produs se dizolva in ceai, apa sau suc si se va administra cu aproximativ 30 de minute inainte de culcare.

EQUI29

Fisa tehnica

Doza profilactica
2 ml
Forma de prezentare
Flacon cu picurator 30 ml
Gramaj
30 ml