Colisen - Picaturi pentru colici

Colisen - Picaturi pentru colici

45,00 RON
cu TVA
Cantitate

Pentru ameliorarea colicilor intestinale ale bebelusilor, laboratoarele SYRIO au elaborat suplimentul Colisen pe baza se plante naturale 100%. Acesta are capacitatea de a reduce meteorismul si crampele abdominale ale micutilor si ameliorarea starilor de agitatie si nervozitate.

Suplimentul alimentar Colisen - descrierea produsului.

Durerea cauzata de colici sau cea de stomac este frecventa printre copii, iar flatulenta sau gazele intestinale sunt o cauza majora a aparitiei colicilor. Prin administrarea suplimentului Colisen, puteti actiona prin ameliorarea acestor simptome disconfortante, imbunatatind starea generala a copilului

Produsul Colisen are in compozitia sa numeroase extracte din plante si vitamine, ce actioneaza benefic la ameliorarea simptomelor cauzate de colici si la inducerea relaxarii la nivelul organismului bebelusului dumneavoastra.

Colisen actioneaza prin reducerea crampelor, durerilor abdominale, ameliorarea flatulentiei si a gazului intestinal, ajutand la relaxarea tractului gastro-intestinal al copilului dumneavoastra.

Beneficiile oferite organismului in urma utilizarii suplimentului Colisen:

- Suplimentul alimentar Colisen poate fi administrat copilului pentru ameliorarea colicilor;
- Colisen este un adjuvant pentru reducerea disconfortului abdominal al copilului, fiind in acest mod ameliorate crampele si starile de agitatie ale acestuia;
- Poate contribui la imbunatatirea functionarii sistemului digestiv al copilului;
- Produsul Colisen sustine sanatatea imunitara;
- Ofera proprietati calmante, gratie extractelor din plante din compozitia sa;
- Suplimentul Colisen echilibreaza motilitatea gastro-intestinala. 

Ingredientele active ce alcatuiesc formula suplimentului Colisen:

- Suplimentul Colisen are in compozitia sa Passiflora, o planta recunoscuta pentru efectele antispastice si sedative. Aceasta amelioreaza durerile de la nivelul organismului si are capacitatea de a atenua disconfortul. In plus, prin introducerea acestui extract in formula suplimentului Colisen, acesta ajuta la relaxarea corpului si ameliorarea stresului si starilor nervoase.

- Anasonul regasit in compozitia produsului Colisen beneficiaza de efecte digestive, ameliorand crampele abdominale, balonarea si gazele intestinale, promovand un tract gastro-intestinal optim. 

- Un alt ingredient activ al suplimentului alimentar Colisen este extractul de musetel, o planta medicinala benefica asupra organismului copilului dumneavoastra, prin promovarea unui somn odihnitor si lupta impotriva colicilor. Musetelul ajuta adesea la calmarea nou-nascutilor ce sufera de colici, datorita activitatii sale antispastice care ajuta la ameliorarea crampelor stomacale asociate cu gazul si balonarea. 

- Colisen beneficiaza de proprietatile relaxante ale extractului de Tei, acesta luptand contra starilor anxioase, instaland la nivelul organismului o stare de liniste si relaxare. 

- Feniculul este un alt extract inclus in formula suplimentului Colisen, ce are capacitatea de a ameliora tulburarile gastro-intestinale ale copiilor, gratie proprietatii anti-colice pe care o poseda. Studiile efectuate demonstreaza ca apa din fenicul este un remediu natural si sigur pentru a scuti spasmele, colicii, durerile abdominale, gazele, flatulenta si balonarea in cazul sugarilor. Compusii sanatosi prezenti in apa de fenicul ajuta tractul gastro-intestinal sa se relaxeze si astfel se reduc simptomele colicale la copii. 

- Suplimentul Colisen are in compozitia sa Vitamina B6, ce participa la numeroase activitati metabolice ale organismului, intarind sistemul imunitar. Aceasta vitamina contribuie la ameliorarea insomniilor, starilor de iritabilitate, oferind astfel o stare de relaxare la nivelul organismului.

Mod de administrare a produsului Colisen.

Este recomandata diluarea a 20 de picaturi (1 ml.) din cadrul suplimentului alimentar Colisen, in suc, ceai sau apa, de trei ori pe zi. Produsul poate fi administrat copiilor cu varsta de pana la 3 ani.

Atentie! Nu se recomanda administrarea suplimentului Colisen de catre femeile insarcinate.

EQUI28

Fisa tehnica

Doza profilactica
1 ml
Doza terapeutica
3 ml
Forma de prezentare
Flacon cu picurator 30 ml
Gramaj
30 ml